Monday, March 23, 2009

sekitar PBC2 yang telah berlangsung


Salah seorang peserta PBC Dr.Nurul Hisyam berkongsi pengalamannya mengenai pembuatan makanan ayam sewaktu beliau bertugas di syarikat Gold Coin. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila layari laman web KPA (kpa2u.wordpress.com) mengenai "Cerita Babi".Penceramah bergambar bersama Pengarah Urusan Tn Hj Ismail dan Isteri
Cenderahati buku dari Komiti Nilai diberikan tanda terima kasih kerana Pengarah Urusan kerana kesudian beliau hadir pada PBC kali ini.Antara peserta yang hadir pada kali ini terdiri daripada para alim u'lama dan saudara baru yang mana datangnya dari Madrasah Ad-Dinnial, Seri Petaling dan Ma'ahad Tahfiz Syed Salahudin, Hulu Langat, Selangor. (PBC hotel d'palma 24-25 january 2009)


Pendaftaran bermula..Komiti HPA Nilai mendapat kepercayaan tribunal HPA untuk membantu melancarkan program PBC anjuran KPA. Peserta keseluruhan seramai 96 orang
(PBC Hotel D'Palma 24-25 january 2009)masa ni PBC yang cik N aku pergi dengan downline2 dia... kitorang tak pergi time nih sbb aku n shuhaidi balik kampung (kedah)
para peserta PBC hotel allson klanamasa nih cik N yang jadik peserta wanita terbaik
( jgn tak tau family kitorang ni mmg suka bercakap.....!)
( PBC hotel allson klana 17-18 january 2009)Assalamualaikum..

Saya Siti Rafiah bt Adam, baru sahaja selesai menjalani program Perkongsian Bijak Cemerlang di Allson Klana Nilai pada 17-18 Jan 2009.

Program PBC yang dijalankan di Allson Klana Nilai merupakan program yang sangat- sangat berkesan.

Tempat penginapan yang disediakan bagus dan selesa.

Urusetia yang pandai mengolah mood peserta, kerja yang profesional.

Tahniah Kepada Pihak Penganjur.

Terima Kasih